Blog

September 22, 2016

Regelmatig kom ik mensen tegen die a van alles geprobeerd hebben op het gebied van voeding en afvallen. Ze vallen af komen weer aan en nu eten ze alleen nog maar sla. Er wordt zoveel gezegd op het gebied van voeding en ook over koolhydraten, dat mensen zo de weg kwijt zijn en denken dat alleen sla nog maar de oplossing is. Nu is er natuurlijk niets mis met sla. Eet het vooral overal bij, maar het is geen volwaardige maaltijd! In een volwaardige maaltijd zitten  koolhydraten,  vetten (liefst onverzadigd) en eiwitten. Als je deze compenenten in je maaltijd hebt, houd je het kacheltje (de stofwisseling) goed brandende. Eet daar voldoende vezels bij. bijvoorbeeld sla, dan zorg je dat je lang een verzadigd gevoel hebt en de koolhydraten rustig in je lichaam worden opgenomen.

Je hebt energie (calorieën dus) nodig om goed te kunnen functioneren. Sla heeft nauwelijks calorieën en geeft dus nauwelijks energie. Je kachel gaat op de spaarstand en dat willen we juist n...

September 12, 2016

Na een persoonlijke intake ga je in een kleine groep werken aan jullie gezamenlijk doel. Met behulp van een persoonlijk voedingsadvies of op maat gemaakte menu's, wandelen en/of hardlopen en spierversterkende oefeningen. Veel ruimte voor persoonlijke gesprekken om elkaar te stimuleren en motiveren! Zo moet het lukken om je persoonlijk doel te bereiken: Jonger, Slanker, Fitter.........!

NU VOOR 59 EURO PER MAAND! (99 euro incl. menu's)

September 7, 2016

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Op 21 oktober opent Lief & Leef haar Leefstijlzolder. Een unieke plek, met een unieke missie, nl. mensen motiveren tot een gezondere leefstijl. Dit betekent slanker, fitter, een gezonde uitstraling, maar bovenal mentaal sterker! Uniek omdat het kleinschalig is. Geen grote sportschool vol met apparaten, maar een gezellige zolder waar in kleine groepjes getraind gaat worden aan spierkracht. Heel belangrijk is de persoonlijke sfeer. Ik wil mensen aan elkaar binden om elkaar te motiveren en stimuleren. Het hoeft allemaal niet snel en strak, maar gewoon rustige, haalbare verbeteringen naar een gezonder leven. Garantie voor langdurig resultaat.

Ook voedingsadvies zal een belangrijk speerpunt zijn. Zonder gezonde voeding, geen goede resultaten. Voeding als opbouw voor het lichaam. Interesse! Volg de komende tijd de stappen op de site van Lief & Leef of informeer telefonisch naar de mogelijkheden (06-39042635)

Please reload

Featured Posts

Start nieuwe Leefstijlgroep 15 april

March 2, 2019

1/1
Please reload

Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
Please reload

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com