Blog

Ben jij ook één van de velen die zich in de vakantie iets te veel hebben laten gaan? Geeft jouw weegschaal ook 1, 2 of zelf 4 kilo te veel aan? Last van dat buikje wat er eerst niet zat? Heel verleidelijk om dan in paniek aan één of ander crashdieet te beginnen. De verleiding om dan maar voor het snelle resultaat te gaan is groot. Ook ik heb soms nog de neiging om bij gewichtstoename terug te vallen in weinig eten.

Mijn advies niet doen! Het mag dan wel even snelle resultaten geven, maar op de lange termijn brengt het echt niets op. Of toch wel? Een slechtere stofwisseling. En dat willen we juist niet. 

Een lichaam is een heel mooi en bijzonder systeem met allerlei belangrijke organen die allemaal een belangrijke functie hebben. Deze organen hebben voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. Ga je hierin bezuinigen, zullen de belangrijkste organen die je nodig hebt om te leven, wel hun voedingsstoffen krijgen, maar de organen die ook wel even met wat minder kunnen, zullen tekorten kri...

Please reload

Featured Posts

Start nieuwe Leefstijlgroep 15 april

March 2, 2019

1/1
Please reload

Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
Please reload

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com