Blog

Waarom je sommige E-nummers beter kunt laten staan!


De volgende E-nummers zijn het meest berucht en kun je het beste maar uit je voeding vermijden!

E951 Aspartaam

Zit in veel dieet- en zoetstoffen. Het is een neurotoxisch product dan meer dan 92 ziekteverschijnselen kan veroorzaken. Verder wordt je er ook nog dik van! Doordat je lichaam denkt dat er suiker komt, gaat het insuline aanmaken. Vervolgens komt er geen suiker en blijft het overtollige insuline in je lichaam waar het wordt opgeslagen als vet.

E 621 Glutamaat

Synthetische smaakversterker zit in heel veel sauzen, soepen en chips. Het is een neurotisch additief dat het vermogen heeft om je hersenen aan te tasten. Als dit E-nummer samen met bovenstaande vermeden zou worden, zouden we een daling zien in obesitas, verschillende soorten kanker, zenuwaandoeningen zoals alzheimer, parkison, autisme en hyperactiviteit.

E 640 Glycine

Is een smaakversterker voor additieven die zout kunnen vervangen en de eetlust bevorderen. Kan de groei belemmeren en kans op overlijden verhogen.

Kijk maar eens wat er gebeurt als je deze E-nummers een paar maanden niet meer eet. Je zult zien dat je er beter uit gaat zien, je je fitter gaat voelen en ook nog afvalt!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com