Blog

Coaching & Afvallen


Afvallen is niet makkelijk! Zeker niet als je ernstig overgewicht hebt! Het verlangen van je lichaam wat gewend is om regelmatig ongezond eten te krijgen, is enorm groot. Een gevoel van falen als het weer niet lukt, met als gevolg weer eten en weer een lager zelfbeeld. Laat je daarom helpen en zoek een goede coach. Iemand die je helpt om inzicht te krijgen in, waarom het niet lukt. Maar ook iemand die je handvaten geeft om het dit keer wel te laten lukken. Lief & Leef wil en kan je helpen! Met goede menu's waarbij het verlangen naar suiker verdwijnt, je voldoende mag eten en het dit keer wel gaat lukken!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com