Blog

Stappentellers Trendie Wendie bezoekers

Helaas was er iets niet goed gegaan met de bezorging en waren de beloofde stappentellers gisteravond niet aanwezig in de winkel van Trendie Wendie. Iedereen die alsnog een afspraak maakt voor meer informatie over het Leefstijlplan of een uitgebreidere vitaliteits/gewichtmeting, krijgt als nog een stappenteller! Heb je gisteravond in de winkel je vetpercentage gemeten, dan is het alsnog mogelijk om bij mij een stappenteller af te halen. Kun je gelijk starten met een gezondere leefstijl........

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com