Blog

Gezonde leefstijl wel degelijk van invloed op de overgang!


Tijdens je leven bouw je als het ware een gezond "dna" op voor later. Als je jong bent dan kom je nog wel weg met een ongezond eetpatroon, maar kom je rond je 40e jaar dan gaat een ongezonde leefstijl wel degelijk invloed hebben op je dagelijkse vitaliteit. Zeker in de periode van de overgang is een gezonde leefstijl erg belangrijk en kunnen de klachten die horen bij de overgang zeker verminderen. Ongezonde

e-nummers hebben een negatieve invloed op je hormoonhuishouding en slechte voeding zorgt in de overgang al snel voor een gewichtstoename van 5 a 10 kilo wat weer de nodige gezondheidsrisico's met zich mee brengt. Wil je dus zo prettig mogelijk door deze periode heen komen, maak een vrijblijvende afspraak voor een leefstijladvies. Lief & Leef helpt je graag op de goede weg!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com