Blog

Gevecht met de kilo's

Herken je dat? De weegschaal slaat te hoog uit en wat nu? Morgen ga ik beginnen met afvallen...... Maar hoe dan? Dan maar minder gaan eten, is wat we vaak geleerd hebben, want ieder pondje gaat door het mondje. Toch is dat niet helemaal waar, want niet iedere calorie doet hetzelfde voor je lichaam. Dan maar als een gek gaan sporten? Is ook weer niet nodig! Weet jij het ook niet meer? Laat mij je weer op weg helpen! Want met hulp lukt het wel!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com