Blog

Nu de ideale tijd voor verandering van leefstijl

Hoewel veel mensen voor de zomer willen afvallen om weer in de bikini te kunnen, is dit eigenlijk de ideale tijd om te beginnen met een gezonde leefstijl. De snelle kilo's die er af moesten voor de bikini, zitten er waarschijnlijk na de vakantie al weer aan (of meer) en een korte verandering in eetgedrag leidt meestal alleen tot jojo-effect. Nu we uitgerust zijn door de vakantie en weer met goede moed er tegen aan gaan, is de kans dat een nieuwe leefstijl voor blijvend gewichtsverlies zal zorgen, aanzienlijk groter. Stapsgewijs kleine veranderingen aanbrengen in je leefstijl die realistisch en haalbaar zijn, zorgen voor een grote kans van slagen. Hoe moet je dit aanpakken? Ik help je graag op de goede weg voor een gezond gewicht, een gezond lijf en een gezonde geest.

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com