Blog

Lief & Leef opent Leefstijlzolder

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Op 21 oktober opent Lief & Leef haar Leefstijlzolder. Een unieke plek, met een unieke missie, nl. mensen motiveren tot een gezondere leefstijl. Dit betekent slanker, fitter, een gezonde uitstraling, maar bovenal mentaal sterker! Uniek omdat het kleinschalig is. Geen grote sportschool vol met apparaten, maar een gezellige zolder waar in kleine groepjes getraind gaat worden aan spierkracht. Heel belangrijk is de persoonlijke sfeer. Ik wil mensen aan elkaar binden om elkaar te motiveren en stimuleren. Het hoeft allemaal niet snel en strak, maar gewoon rustige, haalbare verbeteringen naar een gezonder leven. Garantie voor langdurig resultaat.

Ook voedingsadvies zal een belangrijk speerpunt zijn. Zonder gezonde voeding, geen goede resultaten. Voeding als opbouw voor het lichaam. Interesse! Volg de komende tijd de stappen op de site van Lief & Leef of informeer telefonisch naar de mogelijkheden (06-39042635)

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com