Blog

Hoe bereik ik een Gezonde Leefstijl?

Het nieuwe jaar is al weer even begonnen. Velen van jullie zijn al ijverig bezig om hun goede voornemens in praktijk te brengen. Een enkeling heeft misschien het bijltje er al weer bij neer gegooid. Misschien wilde je te veel? Te snel? Wie zal het zeggen. Feit is dat het bij veel mensen toch alleen bij goede voornemens blijft. Vandaag wil ik met jullie bekijken hoe je nu kunt zorgen dat je voornemen ook resultaat gaat geven.

Een Gezonde Leefstijl is een veel besproken onderwerp. Maar hoe pak je dat nu aan? De één gooit in één keer alles om. Vijf keer in de week naar de sportschool en een crashdieet zorgen dat de kilo's er af vliegen. Dit lijkt natuurlijk erg leuk en dat is het natuurlijk ook wel eventjes, maar minder leuk is het als je over twee jaar weer op je oude gewicht zit met nog vijf kilootjes erbij. Er is in de afgelopen 20 jaar ontzettend veel gelijnd, maar toch is er meer overgewicht dan ooit. Misschien wel ten gevolge van dat vele lijnen?!

Een gezond lijf begint met Bewust Leven. Wat heb ik iedere dag aan beweging nodig om gezond te blijven? Hoe pas ik dat vandaag weer in? Wat heb ik aan voeding nodig om goed te functioneren en toch niet te zwaar te worden? En wat heb ik aan ontspanning nodig? Hoe plan ik dat in mijn dagelijks leven in? Kies voor doelen die haalbaar zijn. Is 5 dagen naar de sportschool op langer termijn haalbaar voor jou? Of gaat dat op langer termijn een strijd worden? Of juist een stressfactor......

Is koolhydraatarm eten voor jou op langer termijn haalbaar? Of houd je dat 3 weken vol om vervolgens weer in je oude eetpatroon terug te vallen.....

Wil je antwoord op deze vragen? Wil je weten wat voor jou nodig, maar vooral wat haalbaar is? Maak dan eens een afspraak met een Leefstijlconsulente. Zij kan hier inzicht in geven. Stelt effectieve, haalbare doelen. Geeft inzicht in gezonde voeding op maat. Kortom resultaat voor langer termijn!

Esther Boere - Leefstijlconsulente/Gewichtsconsulente 06 39042635

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com