Blog

Wat mijn werk zo mooi maakt....

Een gelukkig mens!

Wat een verrassing dat Esther Boere van Lief en Leef mij belde om me te feliciteren!! Ik was de gelukkige winnares van haar Kerstactie. Mijn grote wens was om 15 kilo af te vallen en dit er ook eens af te houden! Esther zou mij hierbij begeleiden en coachen. Voor begin januari hebben we een afspraak gemaakt. Ik had geen idee wat het allemaal in zou houden. Na het weegmoment, waarbij ook vet- en spierpercentage werd gemeten, (bedroevend), heeft Esther een weekmenu voor me samengesteld. Ik kon kiezen uit verschillende menu’s , ik ben niet zo van de aardappels en heb dus iets uitgezocht wat bij mij past. Toen zag ik pas hoeveel calorieën ik moest eten. 1800!!!! Met al mijn andere afval pogingen at ik er maximaal 1000……Ik moest 6 keer per dag eten, vaak meer dan dat ik normaal at, zag het even niet meer zitten. Vol goede moed toch begonnen en ja hoor de eerste week toch 1,5 kilo er af. Erbij bewegen is ook heel belangrijk, lekker wandelen met Esther en lotgenoten en zelf wandel ik ook nog paar keer per week heerlijk in de polder. Daarnaast ook nog een Work Out bij Lief en Leef en ik doe ook nog aan yoga. Dus met dat bewegen zit het wel goed. Wat is dit een super programma, inmiddels zit ik in mijn 11de week en 12 kilo afgevallen. Honger heb ik geen moment. Ik ben er nog niet, maar heb alle vertrouwen dat het gaat lukken met de support van Esther. Ik voel me nu zoveel beter! Wat voor mij zo belangrijk is de begeleiding zodat ik niet weer terugval. Daar gaat Esther mij ook in steunen. Ik voel met echt een gelukkig mens! Lieve Esther van Lief & Leef, DANK JE WEL!!!!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com