Blog

La Ramblas Barcelona afgerend....

Deze FITGIRL is vanmorgen (na de afgelopen dagen de nodige ongezonde dingen gegeten te hebben) om 7.00 de La Ramblas in Barcelona afgerend langs de boulevard en terug. Hoewel ik het best een beetje spannend vond 's morgens vroeg in zo'n vreemde stad tussen de zwervers door, ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het was een hele ervaring.

La Ramblas om 7.00 uur is overigens al een en al bedrijvigheid. Naast koopmannen die zich klaar maken voor de dag, ook al veel hardlopers. Is ook wel verstandig, want het is hier om 9.00 al zo' n 28 graden.  Er zijn hier overigens een hoop Fitgirls en Boys die behoorlijk lopen te pronken langs het strand.....

Aan het eind van de straat trof ik toevallig de boot aan die ik en mijn dochter vandaag besproken hebben. Hoeven we nu ook niet meer te zoeken. Hoop bankjes en trappetjes waar je de nodige dips en pushups kunt doen. Dames van de hardloopgroep volgend jaar trainen in Barcelona????

Nu weer teru in het hotel waar dochterlief nog heerlijk op een oor ligt. Zo eens kijken of het zwembad al open is (ligt op het dakterras wat uitkijkt over Barcelona - wat heb ik toch een rotleven) en een paar baantjes trekken in het zwembad. Daarna aan een uitgebreid ontbijt wat ik natuurlijk ga proberen zo gezond mogelijk te houden 😉....... Weer klaar voor een nieuwe, maar ook de laatste dag Barcelona 😥.  Genoten van deze stad!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com