Blog

Gezonde Leefstijl & Wandelen

Zou je gezondheid en gewicht willen verbeteren, maar zie je het niet zitten om 3 x per week naar de sportschool te gaan? Dan is wandelen een prima alternatief! Wandelen stimuleert de stofwisseling en vetverbranding en is bovendien ook nog erg leuk! Spreek gezellig met een vriendin af en trek de wandelschoenen aan! Heb je interesse in een leuk wandelschema om gericht conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren? Geef dit door en ik stuur je een leuk trainingsschema! Mail naar boereslinger@hotmail.com en ik stuur je er één gratis toe.

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com