Blog

4e dag met 3 eetmomenten


Begin met zo langzamerhand een beetje af te vragen waarom ik hier toch ook al weer aan begonnen ben??? Tja, het is vol te houden..... voor de doorzetter. Maar is het leuk? Een kopje koffie met niets er bij.......... het kan...... maar is het leuk? Gister een erg actieve dag gehad met in de ochtend een bootcamp. Hierna dus duidelijk al trek. Zakte later wel weer wat weg gelukkig. Na 2 afspraken wilde ik heel graag nog even zelf mijn rondje hardlopen. Dit ook gedaan. Had toen echt al een hele lege maag. Qua energie lukte het wel. Momentje vetverbranding?? Maar zo'n lege maag voelt niet lekker en die bak koffie doet ook geen goed in zo'n lege maag. Dus echt niet lekker gelopen met zo'n opspelende maag. Misschien ook stoppen met koffie??? Tja, wat blijft er dan over? Je hebt ook gelijk geen momentje meer voor jezelf. Gewoon maar de hele dag door rennen dan? Lijkt me ook niet de oplossing......... Misschien een sigaretje gaan roken? Nee, dat heb ik niet geschreven hoor!

Inmiddels na het lopen was het al 12.15 uur en mijn ontbijt was om 7.15 uur, dus je begrijpt al flinke trek. Toch maar even vast een kappie van een net gekocht brood genomen. Hoort dan maar vast bij de volgende maaltijd......

Sorry, BGN Gewichtsconsulenten ben nog niet enthousiast. Mijn weegmoment maandag moet wel heel goed zijn, wil ik hier blij van worden!

Een voordeel ik heb zaterdag een etentje. Kan dan wel lekker veel eten......

Nu mag/moet? ik in de ochtend ook veel eten. Maar of je daar met een aantal kinderen die zo naar school moeten echt van geniet??? Neemt ook nog eens extra tijd in.

Vroeger (hoor dat) nam ik dan lekker om tien uur als de kinderen op school zaten op mijn gemak een bakkie koffie met fruit en zuivel waar ik dan op mijn gemak lekker van genoot. Begint een beetje een klaaguurtje te worden he? Sorry stop er maar even mee. Werkt niet, werken met een lege maag. Boeoeohhh.....

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com