Blog

3 eetmomenten per dag


Lieve mensen die mij de afgelopen dagen gevolgd hebben met mijn experiment om naar 3 eetmomenten per dag te gaan, bij deze laat ik jullie weten dat ik de handdoek in de ring gooi! Na 6 dagen gegeten te hebben op 3 momenten van de dag heb ik vanmorgen op de weegschaal gestaan. Resultaat: 0,5 kilo toegenomen, vetpercentage een 1,0 gestegen en spiermassa 0,2 daling. Je begrijpt niet echt bemoedigend.......

Misschien dat het zo is, dat je lichaam eerst moet wennen en dat het op den duur wel resultaat zal hebben???? Maar omdat het niet echt leuk is om te doen en je er echt veel voor moet laten, is het niet echt bemoedigend om hier mee door te gaan. Zeker niet als je weet dat je waarschijnlijk aan het aankomen bent.

Voor mij wel een bevestiging dat wat ik nu adviseer goed is. Eigenlijk wist ik dit wel, daar mijn klanten goed afvallen en erg tevreden zijn. Ook zij geven duidelijk aan meer energie te hebben en wat nog fijner is; dat zij dit goed vol te houden vinden.

Is dit nu bedoeld om het advies van andere gewichtsconsulenten onder uit te halen? Nee zeker niet! Iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt. En misschien zijn de resultaten op langer termijn beter........ Maar voor mij is belangrijk dat ik iets voorschrijf waar ik zelf achter sta en waar ik in geloof. Ik zou het anders ook niet enthousiast over kunnen brengen. Dus nee, dit gaat niet mijn standaard advies worden. Ik houd hem wel in mijn achterhoofd. Misschien is daar eens die cliënt die insulineresistent is, die maar niet wil afvallen en die daar best veel voor over heeft en waar het wel een geschikte methode voor zou kunnen zijn. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben na dit experiment, dan hoor ik dit natuurlijk graag..............

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com