Blog

Leefstijlgroep Lief & Leef


Leefstijlgroep Lief & Leef

Ben jij ook zo iemand die het liever zelf doet? Probeer je het iedere keer weer op te pakken, maar lukt het niet om nu echt eens de stappen te maken die nodig zijn voor een gezond gewicht? Geef je dan nu op voor de Leefstijlgroep van Lief & Leef! Soms zit je echt even op het verkeerde spoor; te weinig eten... te veel.... of gewoon de verkeerde voedingskeuzes. Met de Lief & Leef groep leer je weer wat gezonde voeding is, hoeveel je mag eten, maar ook dat het allemaal niet zo heel moeilijk is....... en zeker ook haalbaar voor jou! Je moet het uiteindelijk wel zelf doen, maar met de support van de groep is het zeker wel makkelijker. Over 2 weken start er weer zo'n leuke groep. Ben jij er bij? Neem de stap en ga gezond & fit de zomer in.

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com