Blog

Datum nieuwe Leefstijlgroep bekend!


De Leefstijlgroep die gestart is na de zomervakantie is nog volop bezig. Wat hebben ze mooie stappen gemaakt in voeding, beweging en leefstijl. En wat zie ik weer een mooie resultaten. Altijd leuk om te zien dat het "kwartje" weer gaat vallen en er begrijpen wat gezonde voeding inhoudt. Toch al weer tijd om verder te kijken. En met het nieuwe jaar in zicht ook weer een mooi moment voor nieuwe goede voornemens......

In de week van 7 januari zal de nieuwe groep starten voor een periode van 14 weken. Keuze uit dinsdagavond, donderdagavond of donderdagochtend. Na een gezamenlijke workout geschikt voor ieder niveau, werken we met elkaar aan onze doelen, kennis en gedragsverandering. We werken met menu's op maat. Het fijne is dat deze voor het hele gezin geschikt zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie! 06 3904 2635 of mail naar boereslinger@hotmail.com

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com