Blog

Start nieuwe Leefstijlgroep 15 april

De Leefstijlgroep, niet zomaar een afvalprogramma! Hoewel je tijdens de periode van de Leefstijlgroep wel degelijk afvalt, is de Leefstijlgroep van Lief & Leef veel meer dan dat. Je krijgt nieuwe inzichten over beweging, voeding, ontspanning, stress, eetbuien, moeilijke momenten enz.. Dit zijn tools die je je verdere leven kunt gebruiken voor een bewustere en gezondere Leefstijl. Naast dit alles is het natuurlijk ook een hele mooie periode waarin je met je zelf aan de slag gaat. Tijd voor werken aan je zelf. Wat heb jij nodig om gezond te blijven met alles wat het dagelijks leven van je vraagt.

Gelijk een mooie APK-beurt om "zomerproof" de zomer in te gaan.

Meer weten? 06 3904 2635 of mail boereslinger@hotmail.com

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com