Blog

Start nieuwe Leefstijlgroep 10 januari


Dit keer een aantal veranderingen in het nieuwe programma waar ik zelf erg enthousiast over ben. Als eerste ga ik met een nieuw voedingsprogramma werken: Vytal. Een ontzettend leuk programma. Ik kan het nog beter personaliseren. Leuke recepten, makkelijk te vervangen naar eigen smaak. Een handige en leuke, gebruiksvriendelijke app. Waarbij de boodschappenlijst gewoon in volgorde van wandelpad van de supermarkt eruit komt rollen! Zelfs mogelijk om gelijk de boodschappen online te bestellen. Gemak dient de mens! Maar bovenal gezonde, gevarieerde voeding die je gaat helpen naar een gezond gewicht.

Andere verandering is, dat het programma langer gaat lopen. Namelijk tot de zomer. Gebleken is dat 14 weken toch soms te kort is om blijvende veranderingen in leefstijl te maken. Om op een gezonde, verantwoorde manier te werken aan een nieuwe leefstijl met daarbij een gezond gewicht is een langere periode beter. De maandelijkse prijs is verlaagd naar 60 euro. Vergoedingen vanuit de Zorgverzekeraar blijven mogelijk bij aanvullende pakketten.

Diverse thema's zullen behandeld worden: bewust eten, wat is gezonde voeding, omgaan met moeilijke momenten enz.. Het tijdstip wordt bepaald in overleg met de inschrijvingen, opties: dinsdag- en dondagavond of donderdagochtend. Altijd gecombineerd met een gezamenlijk sportmoment. Uit te breiden met gezamenlijk wandelen naar wens van de groep.

Ik heb er in ieder geval weer ontzettend veel zin in! Hoop op een leuke tijd met elkaar. Waarbij we elkaar mogen motiveren en stimuleren om de nodige stappen naar een gezonde leefstijl te maken.

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Lief & Leef

Dorpshuis de Juffrouw

Dorpsstraat 250

Hazerswoude

boereslinger@hotmail.com

tel. 06 39042635

Esther Boere

BGN Gewichtsconsulente/

Leefstijlconsulente

  • White Facebook Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com